Assistentes – Huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik – Wijnjewoude

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik

Per 1 oktober 2022 maken wij gebruik van een andere website:

Huisartsenpraktijk Wijnjewoude Hemrik | Huisarts Falk Lewin (hapwijnjewoude.nl)

Voor het herhalen van uw medicatie kunt u bellen met de Pharmium apotheek te Drachten:

0512-745745

of via

Functionaliteiten - MijnGezondheid.net

Kerstvakantie : Ma. 26 december t/m vrij. 30 december

Mocht u in deze genoemde periode een arts nodig hebben, dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00uur terecht bij onze collega's in Bakkeveen.

Huisartsenpraktijk Bakkeveen, Weverswal 6, tel.; 0516 - 541350

Huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik
Meester Geertswei 15 9241 GJ Wijnjewoude

Assistentes

Onze assistentes Miranda, Anneke en Therese zijn verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke gang van zaken in de praktijk en verzorgen het contact tussen u en Falk Lewin, onze huisarts. Om die taak op de juiste wijze uit te voeren, hebben zij soms informatie van u nodig. Daarom vragen zij u naar de reden voor het maken van uw afspraak voor het spreekuur of huisbezoek. Op die manier kunnen zij de agenda zo efficient mogelijk indelen, zodat lange wachttijden u bespaart blijven en u bovendien de juiste tijd krijgt voor uw vraag aan of behandeling bij uw dokter.

Bepaalde vragen kunnen onze assistentes soms ook direct beantwoorden. Dit uiteraard op basis van instructie door en onder toezicht van de dokter. Alle door u verstrekte informatie blijft strikt prive, want ook voor assistentes geldt het beroepsgeheim.

Verder zijn de assistentes bevoegd om kleine medische handelingen te verrichten. Zo kunt u bij hen terecht voor onder meer vaccinaties, het meten van de bloeddruk, wrattenbehandeling en wondverzorging. Ook verrichten zij laboratoriumonderzoek van bloed en urine. Miranda, onze assistente, doet op verzoek van de arts ECG’s (‘hartfilmpjes’) en onderzoek van de bloedvaten.

Het uitstrijkje

Dames die in het kader van het bevolkingsonderzoek een uitstrijkje van de baarmoedermond moeten laten maken, kunnen terecht bij onze assistentes Anneke en Therese.