Avond-, nacht- en weekenddienst – Huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik – Wijnjewoude

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik

Per 1 oktober 2022 maken wij gebruik van een andere website:

Huisartsenpraktijk Wijnjewoude Hemrik | Huisarts Falk Lewin (hapwijnjewoude.nl)

Voor het herhalen van uw medicatie kunt u bellen met de Pharmium apotheek te Drachten:

0512-745745

of via

Functionaliteiten - MijnGezondheid.net

Kerstvakantie : Ma. 26 december t/m vrij. 30 december

Mocht u in deze genoemde periode een arts nodig hebben, dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00uur terecht bij onze collega's in Bakkeveen.

Huisartsenpraktijk Bakkeveen, Weverswal 6, tel.; 0516 - 541350

Huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik
Meester Geertswei 15 9241 GJ Wijnjewoude

Avond-, nacht- en weekenddienst

Tijdens de avond, nacht en in het weekeind is de praktijk gesloten.

U kunt, alleen in geval van een medische hulpvraag die echt niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer bereikbaar is, altijd een arts bereiken via de Dokterswacht Friesland.

Tel: 0900-1127112

Adres: Compagnonsplein 1, Drachten (op het terrein van ziekenhuis Nij Smellinghe)

www.dokterswacht.nl

De assistente die u aan de lijn krijgt noteert uw gegevens, helpt u met uw probleem en maakt zo nodig een afspraak voor u op het spreekuur van de Dokterswacht.

Wij willen u er op wijzen dat de Dokterswacht alleen gebeld mag worden, wanneer het gaat om een medische hulpvraag die echt niet kan wachten tot de volgende ochtend of maandag.

In het kader van een betere medicatie bewaking hebben wij ons aangesloten bij de Stichting OZIS-Fryslân (www.ozis-fryslan.nl)

Wanneer u gedurende avond-, nacht- of weekenddienst medicijnen haalt bij een andere apotheek kan deze apotheek via OZIS zien welke medicijnen u al gebruikt of gebruikt heeft. Eventuele allergieën en medicijnen die u niet mag gebruiken, worden dan ook getoond.

De informatie uitwisseling betreft alleen medicijngebruik. Medische informatie is niet inzichtelijk voor de dienstdoende apotheek. Mocht u bezwaar hebben tegen deze uitwisseling, laat het ons dan weten. Wij blokkeren dan uw medicatie gegevens tegen inzage door andere zorgverleners.