Beste patiënt – Huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik – Wijnjewoude

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik

Griepvaccinatie : 

De jaarlijks griepvaccinatie is dit jaar op Maandag, 31 Oktober tussen 17.00 - 19.00 uur in MFC de Swingel.

Uw persoonlijke uitnodiging ontvangt u binnenkort. Mocht u geen uitnodiging ontvangen, maar denkt u wel in aanmerking te komen voor een griepvaccinatie, belt u dan met onze assistentes.

Herfstvakantie : Ma. 7 November t/m vrij. 11 November

Mocht u in deze genoemde periode een arts nodig hebben, dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00uur terecht bij onze collega's in Bakkeveen.

Huisartsenpraktijk Bakkeveen, Weverswal 6, tel.; 0516 - 541350

Huisartsenpraktijk Wijnjewoude – Hemrik
Meester Geertswei 15 9241 GJ Wijnjewoude

Terug naar overzicht

Beste patiënt

Beste patiënt,

In onze huisartsenpraktijk bieden wij huisartsenzorg op reguliere basis. Daarnaast zijn wij een apotheekhoudende praktijk.

Wij vinden het heel waardevol om dichtbij u, bij onze patiënten, te staan in alle mooie en moeilijke momenten van het leven. Daarom staan een persoonlijke benadering en een grote betrokkenheid bij ons voorop.

U mag van ons verwachten dat we er voortdurend naar streven om onze kwaliteit en service nog verder te verbeteren.

Via deze website vindt u informatie over de praktijk, onze apotheek, onze assistentes de Praktijkondersteuners-GGZ, GGZ Jeugd en- Somatiek en kunt u afspraken maken of herhaalrecepten aanvragen.

Per 1 Januari 2017 zijn wij als praktijk aangesloten bij de SKGE met een externe klachtenfunctionaris die u, mocht u klachten willen melden, daarin bij kan staan. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina “klachten” op deze website.

Onze praktijk is het gehele jaar op werkdagen geopend. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen om met de hieronder genoemde tijden rekening te houden;

Bellen voor het maken van een afspraak, graag tussen 08.00 – 10.00 uur
Bellen voor uw lab-uitslagen graag tussen 14.00 – 15.00 uur

Het ophalen van uw (herhaal) medicatie graag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Wanneer u uw herhaalmedicatie ’s ochtends voor 12.00uur bestelt, kunt u deze in de meeste gevallen de volgende middag tussen 16.00uur en 17.00uur ophalen. Dit kunnen wij u echter niet garanderen.

Hartelijke groeten,

Falk Lewin, uw huisarts.

Publicatiedatum: 06-07-2021